יום חמישי, 26 בספטמבר 2013

סלט סושי


אחרי החגים זה עכשיו.

וזה אומר (לפחות מבחינתי) שזה הזמן לכל ההחלטות האמיצות שלנו 

לקראת השנה החדשה ולחיים בכלל. 


בדיוק לקראת אחרי החגים שלנו אני משתפת אתכם בסלט סושי שלי : 

אין בו סושי, גם לא דגים ובכל זאת  - ככה קראתי לו.  

מכינים ומגישים מייד





יש לנו פה 

פולי סויה (אדממה) מבושלים

אצות פריכות 

מלפפונים

שומשום

שמן שומשום

(ולא לחינם המקומיים שנחשפו אליו אצלי מכנים אותו גם סלט טריידר ג'ואס)




חותכים את המלפפונים 









































גוזרים את האצות לפיסות דקות









































מוסיפים פולי סויה, שומשום, שמן שומשום ומערבבים










ויש לכם סלט סושי טעים 

בתיאבון  






















תגובה 1:

  1. נראה לי שהבן שלי יאהב את הסלט הזה!!! הולכת להכין..
    אמא של גניגי .

    השבמחק